Tocană de vită cu lemongrass cu tăiței

Tocană de vită Lemongrass cu tăiței este un fel principal care servește 2. O porție conține 714 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ghimbir, căței de usturoi, ardei iute și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței, Tocană de vită thailandeză cu Lemongrass și tăiței, și Rulouri de vită cu lemongrass cu tăiței de orez.
Instrucțiuni
Puneți ghimbirul, usturoiul, lămâia, coriandrul și 1 ardei iute într-un robot de bucătărie, apoi pulsați până se purifică.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mic.
Adăugați purul și gătiți timp de 5 minute. Se amestecă carnea de vită, soia, cinci condimente, zahărul și bulionul. Puneți un capac și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră 15 minute.
Scoateți capacul și gătiți încă 15 minute până când carnea de vită este fragedă.
Chiar înainte de servire, pregătiți tăiței urmând instrucțiunile ambalajului.
Se scurge bine, apoi se împarte între 2 boluri și se pune lingura peste tocană de vită.
Se servește presărat cu restul de ardei iute și frunze de coriandru, cu pene de var pentru stoarcere.