Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocanita de carne de vită cu legume ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 302 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, mazăre, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de vită și legume, Tocană De Vită Cu Legume, și Tocană de vită și legume.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, carne de vită maro pe toate părțile în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați 4 căni de apă, ceapă, țelină, morcovi, cartofi și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Combinați făina și apa rămasă până se omogenizează; se adaugă la amestecul de carne de vită. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste.