Tocană de vită cu aragaz lent III
Slow Cooker Beef Stew III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 542 calorii, 68G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,45 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, carne de tocană, supă de ciuperci aurii condensate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați morcovii, cartofii, ciupercile, ceapa și țelina în aragazul lent.
Așezați carnea de tocană peste legume.
Într-un castron mediu, combinați amestecul de supă cu cutia de supă.
Adăugați apa și amestecați bine.
Se toarnă acest lucru în aragazul lent peste carne și legume.
Adăugați apă după cum este necesar, astfel încât lichidul să ajungă doar la fundul cărnii.
Gatiti la temperatura scazuta peste noapte, adaugand mai multa apa dupa cum este necesar dimineata. Se lasă să gătească toată ziua.