Tocană de vită columbiană (Sudado de Res)

Friptura de vită columbiană (Sudado de Res) este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 970 calorii, 52G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 662 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de vită, ardei gras, pudră de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Sudado de Costillas de Res (tocană de coaste scurte de vită columbiană), Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană), și Sudado o Sudao De Huevo (tocană de ouă în stil columbian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, încălziți uleiul vegetal la foc mediu.
Se adauga ceapa si ardeiul rosu si saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute. Apoi adăugați roșiile, usturoiul, sarea și piperul măcinat și saut-ul pentru încă 5 minute.
Adăugați carnea de vită, apa, bulionul de vită și pudra de chimen. Reduceți focul la capacul mediu scăzut și gătiți timp de 45 până la 50 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați cartofii, yuca și coriandru și gătiți încă 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se servește peste orez alb.