Tocană De Vită

Tocană De Vită
Friptura de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 739 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, morcovi, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea și piperul într-un castron și acoperiți fiecare bucată de vită cu ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul de măsline sau untul într-o oală grea sau cuptor olandez și rumeniți carnea la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Îndepărtați carnea după cum este necesar pentru a rumeni carnea rămasă. Întoarceți toată carnea în oală. Se dizolvă cubul de vită în 2 căni de apă clocotită și se adaugă în oală cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De VităCub De Bouillon De Vită
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați frunza de dafin și usturoiul și dați la fiert. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți încet până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
CarneCarne
5
Adăugați ceapă, morcovi și cartofi; amestecați pentru a amesteca ingredientele și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
6
Adăugați mazărea și continuați să fierbeți până când carnea și legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CarneCarne
MazăreMazăre
7
Gust
8
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
9
Rolling Stone, detalii și alte reviste. Locuiește în New Jersey cu soțul ei, Nathan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista