Tocană de tigaie cu cârnați și fasole
Tocană de tigaie cu cârnați și fasole este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 552 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piept de pui, fasole nordică spectaculoasă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Încercați Cârnați și tocană de fasole roșie, Tocană de fasole și cârnați, și Cârnați și tocană de fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaie antiaderentă de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti puiul in tigaie 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția cepei. Gatiti neacoperit la foc mediu-mic 8-10 minute, amestecand ocazional, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Se amestecă ceapa. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.