Tocană De Stridii
Oyster Stew este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 529 calorii, 9g de proteine, și 51G de grăsime per portie. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 384 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătate și jumătate smântână, șobolani și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți țelina și șalotele până când șalotele sunt fragede.
Se toarnă jumătate și jumătate într-o oală mare la foc mediu-mare.
Se amestecă amestecul de unt, țelină și șalot. Se amestecă continuu. Când amestecul aproape fierbe, turnați stridiile și lichidul lor în oală. Condimentează cu sare, piper și piper cayenne. Amestecați continuu până când stridiile se ondulează la capete. Când stridiile se ondulează, tocanul a terminat de gătit; opriți focul și serviți.