Tocană de scoici cu cartofi și piure de pătrunjel

Tocană de scoici cu cartofi și piure de pătrunjel necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o supă destul de ieftină pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici de unt, cățel de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tocană De Scoici Cu Cartofi Și Piure De Pătrunjel, Supă de scoici Miso cu ulei de pătrunjel, și Pizza cu scoici, Chili și pătrunjel de la 'Franny' s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine scoicile, în mai multe schimbări de apă, până când apa nu conține urme de nisip. (Puteți spăla scoicile cu ore sau chiar cu o zi în avans; păstrați-le într-un castron mare sau într-o strecurătoare așezată peste un castron, neacoperit, la frigider.)
Puneți-le într-o tigaie sau o cratiță largă și adâncă împreună cu cartofii, vinul și tulpinile groase de pătrunjel. Acoperiți și întoarceți căldura la mare.
În timp ce scoicile și cartofii se gătesc, combinați frunzele de pătrunjel și tulpinile subțiri într-un blender cu usturoiul și uleiul. Puree, adăugând apă după cum este necesar (va fi de 1/2 cană sau mai mult) pentru a face un piure neted.
Se adaugă sare după gust și se transferă într-un castron.
Gatiti amestecul de scoici-cartofi pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Scoateți mănunchiul de tulpini groase, apoi amestecați aproximativ jumătate din piure în amestec și serviți, trecând restul la masă.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din rețetele rapide și ușoare ale lui Mark Bittman din New York Times de Mark Bittman Copyright (c) 2007 de Mark Bittman publicat de Broadway Books.Mark Bittman este autorul blockbuster-ului Cele mai bune rețete din lume (Broadway, 200
și bestseller-ul clasic cum să gătești totul, care a vândut mai mult de un milion de exemplare. El este, de asemenea, coautor, cu Jean-Georges Vongerichten, de simplu la spectaculos și Jean-Georges: gătit acasă cu un bucătar de patru stele. Domnul Bittman este un scriitor prolific, face apariții frecvente la radio și televiziune și este gazda celor mai bune rețete din lume, un serial din 13 părți la televiziunea publică. Locuiește în New York și Connecticut.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.