Tocană de rădăcină de vită și țelină
Friptura de rădăcină de vită și țelină necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 483 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați făină, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină, Tocană De Rădăcină De Țelină, și Friptură De Vită Și Rădăcină De Țelină Cu Salată De Năsturel.
Instrucțiuni
Dragă carne de vită în făină.
Carne de vită brună în ulei fierbinte într-un cuptor olandez; adăugați rădăcină de țelină, următoarele 5 ingrediente și 2 linguri de pătrunjel. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin.
Se servește peste orez fiert fierbinte și se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel.