Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de rață în vin roșu. Această rețetă servește 6 și costă 7,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 235g de grăsime, și un total de 2539 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, coaste de țelină, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Rețete similare includ Rață Cu Prune Uscate În Vin Roșu, Pappardelle cu vin roșu-rață înăbușită, și Picioare De Rață Prăjite Cu Sos De Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Scoateți picioarele din rațe și tăiați-le în tobe și coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Rață
2
Îndepărtați sânii întregi de pe os. Împărțiți fiecare sân în centru, apoi tăiați sânii în jumătate transversal prin oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Tăiați și aruncați cât mai multă grăsime din carcasă. Tăiați oasele spatelui și gâtului în 2 sau 3 bucăți. Condimentați bucățile de rață și oasele rezervate cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rață întreagă
4
Aranjați bucățile de rață și oasele într-o tigaie mare, adâncă, din oțel inoxidabil. Împrăștiați deasupra șalotele, morcovii, ceapa galbenă, țelina, boabele de piper, boabele de ienupăr, frunzele de dafin și 8 crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Ceapă Galbenă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Se toarnă vinul roșu peste carne și oase, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte. Întoarceți rața și oasele în marinată de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Rață întreagă
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți bucățile de rață și oasele din marinată și uscați-le. Se strecoară marinada într-o strecurătoare; rezervați lichidul și legumele separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați legumele scurse și capul de usturoi, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până când lichidul se evaporă și legumele încep să se rumenească. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând des, până când legumele se rumenesc uniform, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®
10
Se ia de pe foc.
11
Întoarceți toată rața în caserolă și adăugați pasta de roșii, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rață întreagă
12
Se presară cu restul de 2 linguri de făină și se amestecă pentru a rumeni ușor făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
13
Adăugați legumele din tigaie și marinada rezervată și aduceți la foc mic. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament și un capac și fierbeți la cuptor timp de 1 1/4 ore; îndepărtați grăsimea la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ceapa cipolline cu bulionul de pui, zahărul, 1 lingură de unt și restul de crenguță de cimbru și cățel de usturoi. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament și fierbeți la foc mic până când ceapa este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Orz Alb Perlat
15
Se ia de pe foc.
16
Se toarnă 2 centimetri de apă într-o cratiță mică, se adaugă slănina și se fierbe; se scurge și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
17
Într-o tigaie mare, topiți restul de 1 lingură de unt la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
18
Adăugați slănina și gătiți, aruncând, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
19
Adăugați galbenele, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ciuperci Chanterelle
20
Când rața este gata, transferați toiagele, coapsele și sânii într-un bol de servire. Strecurați conținutul caserolei printr-o strecurătoare grosieră așezată peste un castron mare, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Îndepărtați grăsimea din sosul de vin roșu.