Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de rață în vin roșu. Această rețetă servește 6 și costă 7,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 235g de grăsime, și un total de 2539 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, coaste de țelină, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 85%. Rețete similare includ Rață Cu Prune Uscate În Vin Roșu, Pappardelle cu vin roșu-rață înăbușită, și Picioare De Rață Prăjite Cu Sos De Vin Roșu.
Instrucțiuni
1
Scoateți picioarele din rațe și tăiați-le în tobe și coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Rață
2
Îndepărtați sânii întregi de pe os. Împărțiți fiecare sân în centru, apoi tăiați sânii în jumătate transversal prin oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
3
Tăiați și aruncați cât mai multă grăsime din carcasă. Tăiați oasele spatelui și gâtului în 2 sau 3 bucăți. Condimentați bucățile de rață și oasele rezervate cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rață întreagă
4
Aranjați bucățile de rață și oasele într-o tigaie mare, adâncă, din oțel inoxidabil. Împrăștiați deasupra șalotele, morcovii, ceapa galbenă, țelina, boabele de piper, boabele de ienupăr, frunzele de dafin și 8 crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Ceapă Galbenă
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Se toarnă vinul roșu peste carne și oase, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte. Întoarceți rața și oasele în marinată de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Semințe De Leuștean Pudră
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți bucățile de rață și oasele din marinată și uscați-le. Se strecoară marinada într-o strecurătoare; rezervați lichidul și legumele separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați legumele scurse și capul de usturoi, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până când lichidul se evaporă și legumele încep să se rumenească. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând des, până când legumele se rumenesc uniform, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Se ia de pe foc.
11
Întoarceți toată rața în caserolă și adăugați pasta de roșii, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Rață întreagă
12
Se presară cu restul de 2 linguri de făină și se amestecă pentru a rumeni ușor făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
13
Adăugați legumele din tigaie și marinada rezervată și aduceți la foc mic. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament și un capac și fierbeți la cuptor timp de 1 1/4 ore; îndepărtați grăsimea la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ceapa cipolline cu bulionul de pui, zahărul, 1 lingură de unt și restul de crenguță de cimbru și cățel de usturoi. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament și fierbeți la foc mic până când ceapa este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Nuci Pecan Tocate, Optional
15
Se ia de pe foc.
16
Se toarnă 2 centimetri de apă într-o cratiță mică, se adaugă slănina și se fierbe; se scurge și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
17
Într-o tigaie mare, topiți restul de 1 lingură de unt la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
18
Adăugați slănina și gătiți, aruncând, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
19
Adăugați galbenele, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ciuperci Chanterelle
20
Când rața este gata, transferați toiagele, coapsele și sânii într-un bol de servire. Strecurați conținutul caserolei printr-o strecurătoare grosieră așezată peste un castron mare, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele. Îndepărtați grăsimea din sosul de vin roșu.