Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui și Rutabaga. Această rețetă servește 4. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 312 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rutabagan și tocană de pui, Cuscus cu Rutabaga și tocană de vită, și Varză de Bruxelles orez Rutabaga cu cârnați de pui.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați pui și presărați chimen și 1/2 linguriță sare; saut 10 până la 12 minute sau până când puiul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Chimen
Sare
3
Adauga ceapa, si saut 5 minute; se presara cu garam masala, și saut 2-3 mai multe minute sau până ușor de aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Ceapă
4
Adăugați bulion de pui, rutabaga și cartof dulce. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Cartofi Dulci
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
5
Adăugați smochine, restul de 1/4 linguriță sare și piper și gătiți încă 10 minute sau până când legumele sunt fragede.