Tocană de pui și fenicul în stil vest-African

Tocană de pui și fenicul în stil vest-African ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 161 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați năut, chimen măcinat, bulbi fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de pui din Africa de Vest – un drept din bine hrănit 2, Tocană De Pui Din Africa De Vest, și Tocană De Pui Cu Arahide Din Africa De Vest.
Instrucțiuni
Se amestecă chimenul, boiaua și ardeiul roșu într-un castron mic. Condimentează puiul cu amestecul de chimen.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine, amestecând ocazional.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați feniculul în tigaie și gătiți timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Se amestecă supa, sucul de lămâie și nautul în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când puiul este gătit. Se amestecă pătrunjelul și coaja de lămâie chiar înainte de servire.