Tocană de pui fiert cu bere cu fasole Fava și mazăre

Tocană de pui fiert cu bere cu fasole Fava și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui înăbușită cu bere, cu fasole Fava și mazăre. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 405 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, fire de șofran, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Pui Fiert Cu Bere Cu Legume, Fasole Fava Și Mazăre Cu Burrata, și Paste cu mazăre și fasole Fava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de anason la foc moderat, agitând tigaia, până se parfumează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați semințele de anason să se răcească ușor, apoi zdrobiți cu partea unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-un mini robot de bucătărie, combinați semințele de anason prăjite cu usturoiul tocat, șofranul, boiaua și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați sucul de lămâie și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
5
Transferați amestecul într-un castron mare, puțin adânc și amestecați 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați coapsele de pui și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinada. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
7
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați sare și fasolea fava și gătiți timp de 1 minut; folosind o lingură cu fante, transferați fasolea fava într-un castron mic și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați mazărea în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 5 până la 6 minute; scurgere. Curățați fasolea fava și adăugați-o la mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
11
Scoateți coapsele de pui din marinată, răzuind excesul. Condimentați puiul cu sare și piper negru și gătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Transferați coapsele de pui într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
13
Ștergeți caserola, adăugați untul și încălziți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
14
Adăugați ciupercile înjumătățite, scallions feliate și cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când orice lichid s-a evaporat și ciupercile se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
15
Presărați făina peste ciuperci și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă încet berea și se fierbe, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
16
Întoarceți coapsele de pui în caserolă și condimentați cu sare și piper negru. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când puiul este fraged și gătit, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
17
Adăugați smântâna, fasolea fava și mazărea, creșteți focul la moderat și gătiți neacoperit până când sosul s-a redus ușor, aproximativ 5 minute. Aruncați crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fasole FavaFasole Fava
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
18
Serviți tocanita de pui în boluri de supă puțin adânci, presărate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista