Tocană de pui fiert cu bere cu fasole Fava și mazăre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui înăbușită cu bere, cu fasole Fava și mazăre. Această rețetă servește 8 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 405 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, fire de șofran, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Pui Fiert Cu Bere Cu Legume, Fasole Fava Și Mazăre Cu Burrata, și Paste cu mazăre și fasole Fava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de anason la foc moderat, agitând tigaia, până se parfumează, aproximativ 3 minute.
Lăsați semințele de anason să se răcească ușor, apoi zdrobiți cu partea unui cuțit.
Într-un mini robot de bucătărie, combinați semințele de anason prăjite cu usturoiul tocat, șofranul, boiaua și cayenne.
Adăugați sucul de lămâie și piureul.
Transferați amestecul într-un castron mare, puțin adânc și amestecați 1/2 cană de ulei de măsline.
Adăugați coapsele de pui și întoarceți-le pentru a acoperi cu marinada. Se da la frigider 1 ora.
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Adăugați sare și fasolea fava și gătiți timp de 1 minut; folosind o lingură cu fante, transferați fasolea fava într-un castron mic și lăsați să se răcească ușor.
Adăugați mazărea în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 5 până la 6 minute; scurgere. Curățați fasolea fava și adăugați-o la mazăre.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată.
Scoateți coapsele de pui din marinată, răzuind excesul. Condimentați puiul cu sare și piper negru și gătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați coapsele de pui într-un platou.
Ștergeți caserola, adăugați untul și încălziți până se topește.
Adăugați ciupercile înjumătățite, scallions feliate și cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când orice lichid s-a evaporat și ciupercile se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Presărați făina peste ciuperci și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se amestecă încet berea și se fierbe, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul caserolei.
Întoarceți coapsele de pui în caserolă și condimentați cu sare și piper negru. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când puiul este fraged și gătit, aproximativ 25 de minute.
Adăugați smântâna, fasolea fava și mazărea, creșteți focul la moderat și gătiți neacoperit până când sosul s-a redus ușor, aproximativ 5 minute. Aruncați crenguțele de cimbru.
Serviți tocanita de pui în boluri de supă puțin adânci, presărate cu pătrunjel.