Tocană de pui cu cidru și păstârnac

Tocană de pui cu cidru și păstârnac
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de pui cu cidru și păstârnac ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 577 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de piper proaspăt măcinat, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Hrănirea prietenilor: tocană de porc cu cidru tare, păstârnac și Pancetta, Piept De Pui Fiert Cu Cidru Tare Și Păstârnac, și Piept De Pui Fiert Cu Cidru Tare Și Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o oală mare sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentați coapsele și toiagele de pui cu 14 lingurițe de sare și piper. Gatiti puiul pana se rumeneste, intorcand, aproximativ 8 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scoate.
4
Se toarnă toată grăsimea din oală, cu excepția a 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Reduceți focul la moderat și amestecați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Bateți cidrul și bulionul și aduceți la foc mic, răzuind fundul oalei pentru a disloca orice bucăți maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați ceapa, păstârnacul, morcovii, cimbru și restul de 12 lingurițe de sare. Se fierbe, parțial acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Întoarceți puiul în oală. Aduceți tocană înapoi la foc mic, acoperiți și puneți în cuptorul preîncălzit până când puiul este gata și legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Sugestii de meniu: cartofi fierți simpli, tăiței de ou sau orez ar fi perfecti pentru a prinde sosul suplimentar al tocăniței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Recomandarea vinului: un vin" confortabil " va face acest fel de mâncare și mai satisfăcător. Un roșu rustic din sudul Franței, cum ar fi un Cahors sau Minervois, este o posibilitate bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista