Tocană de pui cu ceapă, roșii și Dijon

Tocană de pui cu ceapă, roșii și Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pui cu ceapă, roșii și Dijon. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 607 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 588 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Simply Recipes necesită usturoi, roșii conservate, frunze de dafin și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Tocană De Pui Dijon, Curry de pui Indian cu roșii și ceapă, și Pui de tigaie italiană cu spanac, roșii și ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Usturoi prăjit: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Îndepărtați straturile exterioare de hârtie ale bulbului de usturoi, lăsând intacte cojile cuișoarelor individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Tăiați 1/4 până la 1/2 inch de pe vârfurile cuișoarelor, expunând căței de usturoi individuali.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Așezați capul de usturoi pe o bucată de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Stropiți puțin ulei de măsline peste usturoi și presărați-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Înfășurați capul de usturoi cu folia de aluminiu și introduceți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Coaceți timp de 45 de minute sau până când carnea cuișoarelor este maro deschis și se simte destul de moale când este presată. Se lasă deoparte să se răcească. (Vezi cum se prăjește usturoiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Rumeniti bucatile de pui: in timp ce usturoiul se prajeste, incalziti o lingura de ulei de masline intr-o oala mare, cu fund greu (cu capac) sau cuptor olandez, la foc mediu. Clătiți bucățile de pui în apă rece, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie. Condimentează liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
10
Rumeniți bucățile de pui, pornind-le cu pielea în jos, gătindu-le câteva minute pe fiecare parte, lucrând în loturi, astfel încât să nu înghesuiți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Gatiti ceapa pana se inmoaie: in timp ce puiul se rumeneste, curatati si sferturiti ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Scoateți puiul din tigaie când este frumos auriu cu clești sau o lingură cu fante și puneți-l deoparte pe o farfurie. Aruncați orice grăsime și ulei peste aproximativ 1 lingură rămasă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Puneți ceapa în oală și gătiți-le până se înmoaie, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați roșiile în oală, cimbru, frunze de dafin și pudră de chile măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Puneți bucățile de pui deasupra roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Se toarnă vinul și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 40 de minute, amestecând din când în când, astfel încât legumele să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
5
Zdrobiți usturoiul prăjit: după ce usturoiul s-a răcit suficient pentru a fi manevrat, stoarceți usturoiul prăjit din cuișoare într-un castron mic și zdrobiți cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se presară sare și piper după gust. Puneți deoparte pentru a servi cu tocană de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Adăugați muștar, îngroșați sosul: când puiul a fiert, adăugați muștarul în oală și amestecați pentru a se amesteca. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți neacoperit încă 10 minute sau până când sosul este suficient de gros pentru a se agăța de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Îndepărtați frunzele de dafin. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Serviți tocană peste orez sau paste, cu pasta de usturoi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Jupiter Napa Valley Cabernet Sauvignon
Note fructate de smochine, prune și zmeură cu complexitate și echilibrate în organism.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista