Tocană de porc și legume cu aragaz lent

Tocană de porc și legume cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu aragaz lent și tocană de legume. Această rețetă servește 6. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână morcovi, piper, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de vită și legume cu aragaz lent, Tocană De Porc Cu Aragaz Lent, și Tocană De Porc Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de porc în cuburi de 1 inch. În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați carnea de porc și ingredientele rămase, cu excepția făinii și a untului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore.
3
Într-un castron mic, amestecați făina și untul; se amestecă treptat în tocană până se amestecă. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 30 până la 45 de minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista