Tocană de porc și Hominy
Friptura de porc și Hominy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 355 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,99 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți coriandru, sare și piper, tei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de porc și Hominy, Tocană de porc și Hominy, și Tocană de porc și Hominy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați carne de porc tăiată cubulețe, chimen și sare și piper după gust. Gatiti, amestecand frecvent, pana se rumeneste uniform.
Transferați carnea de porc într-o oală mare. Se amestecă hominy și 3 căni de apă. Gatiti la foc mediu timp de 1 ora.
În timp ce carnea de porc și hominy se gătesc, puneți ardeii iute într-o cratiță mică cu 2 căni de apă. Se fierbe 45 de minute, acoperit.
Scurgeți și îndepărtați tulpinile.
Așezați ardeii iute într-un blender cu 1/4 cană de apă, ceapă și usturoi. Amestecați până se omogenizează (este posibil să vedeți în continuare semințe). Pune deoparte.
Serviți supa de porc și hominy în boluri, garnisite cu suc de lămâie, coriandru, varză. Pentru supa picantă, amestecați o linguriță de chile în fiecare castron de supă.