Tocană de porc și Hominy

Tocană de porc și Hominy
Friptura de porc și Hominy este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute ancho, căței de usturoi, hominy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană de porc și Hominy, Tocană de porc și Hominy, și Tocană de porc și Hominy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Legați împreună menta și coriandru cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Aduceți carnea de porc și apa la fiert într-o oală mare, degresând spuma, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ierburi legate, 20 de căței de usturoi, ceapă sfărâmată, oregano, boabe de piper și 2 lingurițe de sare și fierbeți ușor, neacoperit, până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Se strecoară bulionul printr-o sită mare într-un vas mare rezistent la căldură. Întoarceți bulionul în oală. Aruncați menta și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Transferați ceapa și usturoiul fierte într-un blender cu 1 1/2 căni de bulion și pur și pur până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați pur și pur în bulion. Aruncați oasele și tăiați grosolan carnea de porc în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Între timp, tăiați ardeii iute pe lungime, apoi tulpina și sămânța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute în loturi, deschise plat, rotind și presând cu clești, până când sunt mai flexibile și ușor schimbate în culoare, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Transferați într-un castron și turnați 2 1/2 căni de apă clocotită peste ardei iute. Înmuiați, acoperiți, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Ardei iute pur Cu 1 1/2 cană lichid de înmuiere, ceapă tocată, restul de 6 căței de usturoi, cuișoare și 3/4 linguriță sare în blender curățat până se formează o pastă netedă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Încălziți uleiul în tigaie din fontă la foc mediu până când strălucește, apoi adăugați pasta de chile (se va stropi) și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați pasta de chile și hominy și fierbeți 5 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
HominyHominy
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Pozole se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește, neacoperit, se răcește, apoi se acoperă.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista