Tocană de porc și Hominy
Friptura de porc și Hominy este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute ancho, căței de usturoi, hominy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană de porc și Hominy, Tocană de porc și Hominy, și Tocană de porc și Hominy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Legați împreună menta și coriandru cu sfoară de bucătărie.
Aduceți carnea de porc și apa la fiert într-o oală mare, degresând spuma, apoi reduceți focul la foc mic.
Adăugați ierburi legate, 20 de căței de usturoi, ceapă sfărâmată, oregano, boabe de piper și 2 lingurițe de sare și fierbeți ușor, neacoperit, până când carnea de porc este foarte fragedă, aproximativ 2 ore. Se strecoară bulionul printr-o sită mare într-un vas mare rezistent la căldură. Întoarceți bulionul în oală. Aruncați menta și cilantro.
Transferați ceapa și usturoiul fierte într-un blender cu 1 1/2 căni de bulion și pur și pur până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Adăugați pur și pur în bulion. Aruncați oasele și tăiați grosolan carnea de porc în bulion.
Între timp, tăiați ardeii iute pe lungime, apoi tulpina și sămânța.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute în loturi, deschise plat, rotind și presând cu clești, până când sunt mai flexibile și ușor schimbate în culoare, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Transferați într-un castron și turnați 2 1/2 căni de apă clocotită peste ardei iute. Înmuiați, acoperiți, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ardei iute pur Cu 1 1/2 cană lichid de înmuiere, ceapă tocată, restul de 6 căței de usturoi, cuișoare și 3/4 linguriță sare în blender curățat până se formează o pastă netedă, aproximativ 2 minute.
Încălziți uleiul în tigaie din fontă la foc mediu până când strălucește, apoi adăugați pasta de chile (se va stropi) și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 5 minute.
Adăugați pasta de chile și hominy și fierbeți 5 minute. Se condimentează cu sare.
Pozole se poate face cu 3 zile înainte. Se răcește, neacoperit, se răcește, apoi se acoperă.