Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Tocană de porc și dovlecei cu ardei iute ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 544 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ulei vegetal, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Rețete similare includ Tocană de porc și dovlecei cu ardei iute, Carne de porc și Hominy în supă de ardei iute roșu / tocană, și Tocană de porc sărată și dulce cu ardei iute Ancho.
Instrucțiuni
1
Combinați carnea de porc, coriandrul, jumătate de usturoi și 1 lingură de sare într-un castron mare; condimentați cupiper și aruncați. Capac; se răcește cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Usturoi
Carne De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de semințe de dovleac F. pâine prăjită pe o foaie de copt cu margini, aruncând ocazional,până devin aurii, aproximativ 5 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Toast chiles pe o foaie de copt curată până laușor întunecat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi îndepărtați tulpinile și semințele, dacă preferați mai puțină căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
5
Puneți ardeii iute, jumătate de ceapă galbenă, usturoiul rămas și 1 cană de apă fierbinte într-un blender; lăsați să stea 10 minute pentru a înmuia ardeii iute.Se amestecă până se omogenizează; pune deoparte chile pur aproxume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți carne de porc, întorcându-vă ocazional, până lacoronat, 8-10 minute; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Se toarnă grăsimea din oală. Gatiti oala de Chile pur si simplu la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se reduce la jumatate, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați carne de porc, oregano, ceapa galbenă rămasă și 10 căni de apă în oală; condimentați cu sare și piper. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți,parțial acoperit, degresând ocazional, până când carnea de porc este foarte fragedă,3-3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați dovlecelul la tocană și gătiți, neacoperit,până când carnea de porc se destramă și dovlecelul este moale,30-35 de minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Fructe
Carne De Porc
Tocană
10
Aruncați ceapa roșie și sucul de lămâie într-un castron mic; lăsați să stea, aruncând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Serviți tocană cu ceapă roșie, coriandru și semințe de dovleac rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Ceapă Roșie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tocană
12
Faceți înainte: carnea de porc poate fi marinată cu 2 zile înainte; Păstrați la rece. Tocanita se poate face cu 3 zile înainte; se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.