Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de porc cu naut și cartofi dulci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 238 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt de arahide, carnitas de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană picantă de porc cu năut și cârnați, Cartofi Dulci Condimentați Și Năut, și Năut, Ceapă Roșie Și Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare, ușor acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi); saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă 1/2 cană de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cartofi; saut timp de 5 minute. Se amestecă bulionul, roșiile și nautul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când cartoful este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Tomate
Cartofi
Bulion
4
Se amestecă Carnitas de porc și stafide; se fierbe, neacoperit, 10 minute sau până când amestecul se îngroașă ușor.