Tocană De Porc: Carne Adovada

Tocană De Porc: Carne Adovada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de porc: Carne Adovadan. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți semințe de coriandru, ardei chile, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Adovada (Chile roșu și tocană de porc), Carne Adovada (Carne De Porc Marinată), și Carne Adovada (New Mexican Chile-Carne De Porc Fiert) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți toate condimentele (chile, coriandru, chimen, oregano, boabe de piper) pe o foaie de folie de aluminiu cu marginile întoarse pentru a evita scurgerea și prăjiți condimentele câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Transferați condimentele prăjite într-un molcajete sau mortar și pistil și macinați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Presărați cuburile de porc cu condimentele, acoperind cât mai mult toate suprafețele cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Lăsați carnea de porc să stea acoperită la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Creați o manie beurre zdrobind făina în unt într-un bol mic. Puneți deoparte până când este necesar ca agent de îngroșare pentru tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Încălziți uleiul de semințe de struguri într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați cubulețele de porc și rumeniți pe toate părțile. Reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul și ceapa și amestecați pentru a combina aromele. Gatiti pana cand ceapa devine translucida, apoi amestecati praful de chili si boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Adăugați 4 căni de apă și reduceți căldura la minim. Acoperiți și lăsați să fiarbă până se înmoaie furculița, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
10
Adăugați apă după cum este necesar pe tot parcursul procesului de gătit. În ultimele 30 de minute de timp de gătit, adăugați Mania beurre pentru a e îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
11
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista