Tocană De Porc: Carne Adovada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de porc: Carne Adovadan. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți semințe de coriandru, ardei chile, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Adovada (Chile roșu și tocană de porc), Carne Adovada (Carne De Porc Marinată), și Carne Adovada (New Mexican Chile-Carne De Porc Fiert) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Întindeți toate condimentele (chile, coriandru, chimen, oregano, boabe de piper) pe o foaie de folie de aluminiu cu marginile întoarse pentru a evita scurgerea și prăjiți condimentele câteva minute.
Transferați condimentele prăjite într-un molcajete sau mortar și pistil și macinați împreună.
Presărați cuburile de porc cu condimentele, acoperind cât mai mult toate suprafețele cărnii.
Lăsați carnea de porc să stea acoperită la frigider timp de 2 ore.
Creați o manie beurre zdrobind făina în unt într-un bol mic. Puneți deoparte până când este necesar ca agent de îngroșare pentru tocană.
Încălziți uleiul de semințe de struguri într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare până când începe să strălucească.
Adăugați cubulețele de porc și rumeniți pe toate părțile. Reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul și ceapa și amestecați pentru a combina aromele. Gatiti pana cand ceapa devine translucida, apoi amestecati praful de chili si boia de ardei.
Adăugați 4 căni de apă și reduceți căldura la minim. Acoperiți și lăsați să fiarbă până se înmoaie furculița, aproximativ 2 ore.
Adăugați apă după cum este necesar pe tot parcursul procesului de gătit. În ultimele 30 de minute de timp de gătit, adăugați Mania beurre pentru a e îngroșa.