Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de porc: Carne Adovadan. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți semințe de coriandru, ardei chile, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne Adovada (Chile roșu și tocană de porc), Carne Adovada (Carne De Porc Marinată), și Carne Adovada (New Mexican Chile-Carne De Porc Fiert) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți toate condimentele (chile, coriandru, chimen, oregano, boabe de piper) pe o foaie de folie de aluminiu cu marginile întoarse pentru a evita scurgerea și prăjiți condimentele câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Transferați condimentele prăjite într-un molcajete sau mortar și pistil și macinați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
4
Presărați cuburile de porc cu condimentele, acoperind cât mai mult toate suprafețele cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Lăsați carnea de porc să stea acoperită la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Creați o manie beurre zdrobind făina în unt într-un bol mic. Puneți deoparte până când este necesar ca agent de îngroșare pentru tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Încălziți uleiul de semințe de struguri într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare până când începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cubulețele de porc și rumeniți pe toate părțile. Reduceți focul la mediu și adăugați usturoiul și ceapa și amestecați pentru a combina aromele. Gatiti pana cand ceapa devine translucida, apoi amestecati praful de chili si boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Adăugați 4 căni de apă și reduceți căldura la minim. Acoperiți și lăsați să fiarbă până se înmoaie furculița, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Adăugați apă după cum este necesar pe tot parcursul procesului de gătit. În ultimele 30 de minute de timp de gătit, adăugați Mania beurre pentru a e îngroșa.