Tocană De Pește Braziliană
Tocanita de pește braziliană necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 399 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,44 USD pe porție. 194 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de file de tilapia, lapte de cocos, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Pește Braziliană, Tocană De Pește Braziliană, și Moqueca-Tocană De Pește Braziliană.
Instrucțiuni
Amestecați împreună sucul de lămâie, chimenul, boiaua, usturoiul, sarea și piperul într-un castron.
Adăugați tilapia și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 20 de minute, până la 24 de ore.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Prăjiți rapid ceapa în ulei 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ardeii grași, tilapia și roșiile tăiate cubulețe în oală în straturile următoare.
Se toarnă laptele de cocos peste amestec. Acoperiți oala și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă coriandrul și se continuă gătitul până când tilapia este complet gătită, încă 5 până la 10 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.