Tocană de năut și vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 263 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de dafin, fasole garbanzo, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană De Vinete Și Năut, Năut picant inspirat din Orientul Mijlociu, vinete și tocană Tahini, și Vinete și năut Dip.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă salamul și se gătește până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Varză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se amestecă ceapa, ardeiul gras și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se amestecă vinetele, pasta de roșii și cilantro și se condimentează cu sare, piper și oregano. Continuați să gătiți 15 minute. Puneți vinetele pe măsură ce se înmoaie și adăugați puțină apă, dacă este necesar, pentru a împiedica uscarea ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Ulei Vegetal
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se amestecă fasolea garbanzo, roșiile, frunzele de dafin și ceapa verde în tigaie și se toarnă în apă. Se aduce la fierbere timp de 5 minute. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 15 minute. Se amestecă oțetul și sosul fierbinte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ghimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe