Tocană De Năut Toscană

Tocanita de năut toscană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 7 porții cu 291 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână spanac preambalat, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Năut Toscană, Supă Toscană De Năut Și Rucola Cu Parmezan, și Tocană De Porc Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente. Saut 4 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând continuu.
Adăugați roșii și 2 cutii de năut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți maro.
Adăugați năut în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 minute. Descoperiți și amestecați spanacul; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste. Lingurați în boluri peste pâine, dacă doriți.
Stropiți uniform cu 1 lingură de ulei de măsline rămas.
Se presară uniform cu parmezan.