Tocană de năut-Kale cu Chorizo
Tocană de năut-Kale cu Chorizo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 401 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Chorizo, Tocană De Kale Și Năut, Chorizo și tocană de năut, și Chorizo și tocană de năut.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați primele 3 ingrediente în tigaie; gătiți 10 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Adăugați bulion, năut, oregano și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când năutul este foarte fraged. Se amestecă kale; se fierbe 10 minute sau până când kale este fraged.
Se servește cu pene de lămâie.