Tocană de miel și napi cu Stout

Tocană de miel și napi cu Stout
Tocană de miel și napi cu Stout ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.77 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bere tare, țelină, maghiran și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană de miel cu smochine și migdale cu cartofi prăjiți la cuptor, Miel Stout-Fiert, și Gambe de miel înăbușite.

Instrucțiuni

1
Înveliți o oală largă, mare, cu fund greu, cu ulei și încălziți la foc mare. Aruncați 1/2 din cuburile de miel generos cu sare și jumătate din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă imediat la uleiul fierbinte și se rumenesc bine pe toate părțile. Când mielul este într-adevăr maro pe toate părțile, scoateți-l din oală și rezervați-l. Dacă uleiul începe să fumeze, reduceți căldura și continuați. Repetați acest proces cu mielul rămas și făina. Puneți tot mielul rumenit pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți excesul de ulei din oală, adăugați puțin ulei proaspăt și încălziți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă ceapa și țelina și se condimentează cu sare. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se inmoaie si sunt foarte aromate, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați napii, amestecați pentru a combina și gătiți timp de 2 până la 3 minute. Întoarceți mielul în tigaie și adăugați piureul de roșii, stout, maghiran și frunze de dafin. Amestecați pentru a combina, gustați pentru condimente și reglați, dacă este necesar. Aduceți lichidul la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic. Acoperiți vasul la jumătate cu un capac și fierbeți tocanul timp de aproximativ 1 1/2 până la 2 ore, verificând și amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
MaghiranMaghiran
NapNap
StoutStout
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți capacul în ultimele 15 până la 20 de minute din timpul de gătire pentru a permite lichidului să se reducă și să se îngroașe. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar (probabil că va fi). Când este gata, mielul va fi fraged și plin de aromă, dar nu se va destrăma sau va fi strâns. Aruncați frunzele de dafin și transferați-le într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Garnisiți cu pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
8
E un craic grozav!
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista