Tocană de miel cu lămâie și smochine

Tocană de miel cu lămâie și smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu lămâie și smochine. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 358 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de conserve de roșii, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smochinele uscate, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Smochine Și Cacao ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de miel cu lămâie și smochine, Tocană gătită lent din Orientul Mijlociu cu miel, năut și smochine, și Tocană gătită lent din Orientul Mijlociu cu miel, naut și smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Set filtru căptușite cu strat dublu de tifon peste castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
2
Așezați iaurtul în strecurătoare; acoperiți și răciți 3 până la 5 ore pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Transferați iaurtul într-un castron mic. Se amestecă menta; se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Chill.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
IaurtIaurt
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1/2 cană de apă caldă și șofran într-un castron mic; lăsați să stea cel puțin 20 de minute pentru a infuza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
6
Încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți mielul până se rumenesc pe toate părțile, adăugând mai mult ulei după cum este necesar, aproximativ 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați mielul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din oală (sau se adaugă 1 lingură de ulei dacă este uscată); încălziți oala la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ceapa; se presara cu sare si piper. Saut până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
10
Adăugați lămâie, usturoi, ghimbir, scorțișoară și cayenne. Se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
LămâieLămâie
11
Adăugați amestecul de șofran; se amestecă, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
12
Adăugați roșii cu suc, smochine și miel cu orice suc în oală. Se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
SmochineSmochine
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați 2 1/2 cani bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
14
Aduceți tocană la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, apoi acoperiți cu capacul ușor întredeschis și fierbeți până când carnea este fragedă, amestecând ocazional și adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană, după cum este necesar, dacă este uscat, aproximativ 1 1/2 ore. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider descoperit până la rece, apoi se acoperă și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
CarneCarne
TocanăTocană
15
Aduceți tocană la foc mic, subțierea cu mai mult bulion de pui, dacă este necesar. Împărțiți tocană în 6 farfurii; acoperiți fiecare porție cu o bucată de iaurt bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
IaurtIaurt
TocanăTocană
16
Așezați pană de tort crocant cu tăiței alături de fiecare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista