Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu legume rădăcinoase. O porție conține 728 calorii, 62g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de morcovi pentru copii, napi pentru copii, bulbi de fenicul pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Carne De Vită Cu Legume Rădăcinoase, Tocană la cuptor cu legume rădăcinoase, și Carne de vită cu legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți făina într-un castron mare și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați cuburile de miel în 4 loturi, aruncând pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De Miel
4
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați un sfert din cuburile de miel și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 6 minute; transferați pe o farfurie. Rumeniti mielul infainat ramas in 3 loturi, adaugand 2 linguri de ulei in oala pe lot. Reduceți căldura dacă fundul caserolei se întunecă prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De Miel
Mazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Întoarceți tot mielul în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
7
Adăugați vinul și oțetul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul și tarhonul și reveniți la fierbere. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți caserola și fierbeți tocanita la cuptor timp de aproximativ 1 oră sau până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați morcovii, păstârnacul, cartofii, napii, feniculul și șalota în tocană de miel. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere, amestecând pentru a distribui legumele. Acoperiți caserola, readuceți-o la cuptor și gătiți până când carnea și legumele sunt fragede, cu aproximativ 1 oră mai mult. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă frunzele de pătrunjel și fenicul și se servește tocană în boluri adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Nap
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă