Tocană de miel basc ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 536 calorii, 53G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $5.91 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 2123 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Iarna. Dacă aveți la îndemână roșii, vin, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Tocană De Miel Bască, Tastetrotting: Marmitako alias tocană de ton basc cu ardei și cartofi, și Placinta Cu Cirese Basca (Cirese G. C. C. C.) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Combinați mielul, jumătate din căței de usturoi, rozmarinul și vinul alb într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sani De Fazan Daca)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă la marinat timp de 2 până la 3 ore.
3
Scurgeți carnea, aruncați marinada și uscați-o cu prosoape de hârtie. Se toacă cățelele de usturoi rămase și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne Măcinată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, cu fund greu, cu capac, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, rumenim carnea pe toate părțile, aproximativ 10 minute pe lot. Sare carnea pe măsură ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți carnea din tigaie și adăugați ceapa tocată în tigaie. Gatiti, razuind bucatele rumenite lipite de fundul oalei cu o lingura de lemn, pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Întoarceți carnea în tigaie, adăugați boia, ardeii prăjiți, roșiile, pătrunjelul, frunza de dafin, vinul roșu, aduceți la foc mic: întoarceți carnea în tigaie cu ceapa și usturoiul. Se amestecă boia, ardeii prăjiți, roșiile, pătrunjelul, frunza de dafin și vinul roșu. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe la foc mic timp de 15 minute, permițând lichidelor să se reducă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă bulionul de pui, se fierbe la foc mic:
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
5
Adăugați bulionul de pui, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați piper negru proaspăt măcinat și mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se servește cu pâine rustică. Dacă doriți, încercați să garnisiți cu frunze proaspete de mentă (deși habar nu am cât de "Bască" adică, are doar un gust bun.)
Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Nickel & Nickel Quicksilver Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.