Tocană de midii și fasole albă
Friptura de midii și fasole albă este o lactate gratuit și pescatarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 34 de cenți pe porție. Dacă aveți fasole cannellini, Thailandeză, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană de midii și fasole albă, Tocană De Midii Grecești, și Tocană De Midii Șofran.
Instrucțiuni
Într-o tigaie adâncă, combinați midii, sherry și vin. Se aduce la foc mic, se acoperă și se gătește la foc moderat până se deschid midiile, 3 minute.
Scoateți midii din cochilii lor. Se strecoară bulionul; rezervați 1 cană.
Ștergeți tigaia și încălziți uleiul de măsline în ea.
Adăugați usturoiul și chile și gătiți la foc moderat timp de 1 minut. Se amestecă fasolea.
Se adaugă bulionul, se condimentează cu sare și se aduce la fierbere.
Adăugați midii și pătrunjelul și încălziți.
Serviți tocanul cu pâine crustă.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.