Tocană De Mazăre Cu Ochi Negri
Tocană de mazăre cu ochi negri ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, mazăre cu ochi negri, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tocană De Cârnați De Mazăre Cu Ochi Negri, Tocană de mazăre cu ochi negri cu cârnați, și Mazăre Cu Ochi Negri Și Tocană De Cârnați.
Instrucțiuni
Sortează și spală mazărea; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați cârnați; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste usor.
Se amestecă bulionul; aduceți la foc mic, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă mazărea, sarea, ardeii și frunzele de dafin. Acoperiți și fierbeți 45 de minute sau până când mazărea începe să se înmoaie. Descoperiți și gătiți 15 minute sau până când lichidul începe să se îngroașe.
Se amestecă oțet, roșii și verdeață de muștar; se fierbe 10 minute sau până când mazărea este fragedă, amestecând ocazional. Aruncați frunzele de dafin.