Tocană de linte și paste

Tocană de linte și paste
Rețeta Tocană de linte și paste se poate face în aproximativ 8 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD per porție. O porție conține 500 de calorii, 25 g de proteine și 27 g de grăsimi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Un amestec de ceapă, cartofi, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tocană de linte și paste la gătit, tocană de vară indiană: tocană de dovleac, nucă de cocos și linte și tocană de vară indiană: tocană de linte, nucă de cocos și linte.

Instrucțiuni

1
Rumeniți kielbasa în ulei și unt într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KielbasaKielbasa
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați cartofii, morcovii, țelina și ceapa. Gatiti si amestecati 3 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Transferați într-un 4- sau 5-qt. Care gateste incet. Se amestecă bulionul, lintea, roșiile, frunza de dafin, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
LinteLinte
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când lintea este fragedă. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Se amestecă pastele în aragazul lent. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
LinteLinte
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Presărați porțiile cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Faire La Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire La Fete Cremant de Limoux
Faire La Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireșe albe și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la Fête este un vin versatil care se asortează bine cu o gamă largă de preparate și bucătării. Încercați cu o salată de pere asiatică, rulouri de ton picante sau cotlete de porc și sos de mere. Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista