Tocană de linte și paste
Rețeta Tocană de linte și paste se poate face în aproximativ 8 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,57 USD per porție. O porție conține 500 de calorii, 25 g de proteine și 27 g de grăsimi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Un amestec de ceapă, cartofi, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tocană de linte și paste la gătit, tocană de vară indiană: tocană de dovleac, nucă de cocos și linte și tocană de vară indiană: tocană de linte, nucă de cocos și linte.
Instrucțiuni
Rumeniți kielbasa în ulei și unt într-o tigaie mare.
Adăugați cartofii, morcovii, țelina și ceapa. Gatiti si amestecati 3 minute la foc mediu.
Transferați într-un 4- sau 5-qt. Care gateste incet. Se amestecă bulionul, lintea, roșiile, frunza de dafin, piperul și sarea.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când lintea este fragedă. Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; scurgere. Se amestecă pastele în aragazul lent. Aruncați frunza de dafin.
Presărați porțiile cu brânză.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Faire La Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire La Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireșe albe și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la Fête este un vin versatil care se asortează bine cu o gamă largă de preparate și bucătării. Încercați cu o salată de pere asiatică, rulouri de ton picante sau cotlete de porc și sos de mere. Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir