Tocană de legume proaspete
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, tocană de legume proaspete ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 55 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ceapă, dovleac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Este perfect pentru iarnă . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de legume proaspete de fermă , Quiche de legume făcută cu roșii proaspete, spanac, busuioc și brânză de capră și tocană de legume japoneză .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați dovleceii, roșiile și fasolea. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 15 minute sau până când dovleceii sunt fragezi.
Adăugați porumb, sare și piper. Gatiti 3 minute sau pana cand porumbul este fraged.