Tocană de legume italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 519 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, morcovi, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este adus la tine de Epicurious. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Tocană De Legume Italiene, Tocană De Legume Italiene (Ciambotta), și Tocană De Legume Italiene (Ciambotta).
Instrucțiuni
1
Împrăștiați pâinea pe o foaie de copt cu margini într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Lăsați să stea la temperatura camereisă se usuce ușor, aproximativ 2 ore.
3
Lucrând în loturi, gătiți gulere șikale separat într-o oală mare de fierbereapă sărată până se înmoaie ușor, aproximativ3 minute pe lot. Clătiți să se răcească. Strângeți excesul de apă; tăiați aproximativ. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard Greens
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați morcovi, țelină și praz;se amestecă des până se înmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu. Gatiti, amestecand pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adaugăroșii, zdrobind cu mâinile în timp ceadăugați-le. Gatiti, amestecand frecvent, pana lalichidul este evaporat si rosiile incep săse lipesc de fundul vasului, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați bulion, fasole, cimbru, maghiran, frunze de dafin și verdeață rezervată; condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe până când aromele se amestecă și supa se îngroașă ușor, 40-50 de minute. Faceți înainte: Supapoate fi făcută cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Verzii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
9
Se lasă să se răcească ușor;se răcește până se răcește. Acoperiți și păstrați la rece.Reîncălziți înainte de a continua. Păstrați pâineaîntinse la temperatura camerei.
10
Chiar înainte de servire, amestecați ușor pâinea și1/4 cană de ulei în supă. Împărțiți între boluri, Topcu parmezan și stropiți cu ulei.