Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă tocănița de legume (Giambotta). Această rețetă face 4 porții cu 629 de calorii, 21 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 3,09 USD per porție, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine crustă din cereale integrale, dovlecel, rupt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este pe placul a 9 bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 94%, ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum tocană de legume (Giambotta), tocană de legume și tocană de legume.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Catei De Usturoi, 2 Tocati, 1 Intreg Crapat Din Piele
2
Încinge o oală de supă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 2 Tocate, 1 Intreg Crapat Din Piele
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, dafin, usturoi tocat și ceapa și lăsați-le să se transpire în timp ce pregătiți restul legumelor. Lucrați lângă aragaz și aruncați pe măsură ce tocați, în ordinea timpului cel mai lung de gătire: cartofi, vinete, dovlecei și ardei gras. Asezonați cu sare și piper, acoperiți și gătiți 10 minute, amestecând din când în când. Descoperiți și adăugați roșiile și supa și gătiți încă 5 minute, pentru a se încălzi. Opriți focul și amestecați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Pâine carbonizată sub broiler și frecați cu usturoi spart apoi stropiți cu ulei de măsline extravirgin, acoperiți cu brânză și piper și întoarceți-l la broiler timp de 30 de secunde pentru a rumeni brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Serviți pâine prăjită cu cereale integrale cu brânză cu boluri de tocană de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Tocanita de legume funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc de la Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Vinul spumant De la Finca este produs cu struguri din cele mai vechi vițe de vie din Raventos i Blanc, plantați folosind sistemul de gobele în 1964 în Vinya dels Fòssils. Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, podgoria Vinya dels Fòssils are soluri marine cu un înalt. conținut de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.