Tocană De Legume Cu Rădăcină Asiatică

Tocană De Legume Cu Rădăcină Asiatică
Tocană de legume cu rădăcină asiatică este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 270 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, ceapă verde, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Legume Rădăcinoase, Tocană de vită și legume rădăcinoase, și Tocană De Legume Cu Rădăcină Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați 2 cesti de ceapă și gătiți 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați tofu; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
4
Adăugați 6 căni de apă, daikon și următoarele 7 ingrediente (daikon prin kombu); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
KombuKombu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Combinați 6 linguri de apă și amidon de porumb, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în tocană; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute, amestecand continuu. Aruncați kombu. Se amestecă uleiul de susan; se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
KombuKombu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate33
Revista