Tocanita de Halibut cu măsline și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 382 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, suc de lămâie, bucăți de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Încercați Tocană de pui cu măsline și lămâie, Tocană De Pui Cu Lămâie, Măsline Și Smochine, și Tocană crocantă de pui cu lămâie, anghinare, capere și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul, caperele și coaja de lămâie și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați vin și fierbeți, până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați bulion și cartofi și reveniți la foc mic. Reduceți ușor căldura pentru a menține fierberea, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Între timp, presărați halibut cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Halibut
6
Adăugați anghinare și bucăți de halibut în oală și amestecați. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși și halibutul este opac în centru, 8 până la 10 minute. Se amestecă pătrunjelul, sucul de lămâie după gust și măslinele. Condimentează cu sare și piper suplimentar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Halibut
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se servește fierbinte, cu pene de lămâie pe lateral.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.