Tocană de fasole și carne de vită (Estofado de Frijoles y Carne)
Fasole și tocană de vită (Estofado de Frijoles y Carne) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 403 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, pătlagină, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Linte și tocană de vită (Estofado de Lentejas con carne), Tocană de vită în sos de roșii (Estofado de Res), și Carne con Papas (tocană de carne de vită și cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scurgeți fasolea și aruncați-o în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Așezați ceapa, usturoiul, scallionul și ardeiul gras roșu în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați carnea de vită la aragazul lent cu fasole și turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați legumele tocate, morcovul ras și chimenul măcinat. Se amestecă bine.Acoperiți oala și gătiți la foc mare timp de 5 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen Măcinat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați pătlagina, condimentați cu sare și piper și gătiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
7
Adăugați coriandru tocat și serviți cu orez alb și hogao.Dacă folosiți o oală normală: spălați fasolea și înmuiați-o peste noapte în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare și adăugați apa, carnea de vită, legumele tocate, morcovii și chimenul. La foc mediu-mare, aduceți fasolea la fierbere, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic. Lăsați fasolea să gătească până aproape fragedă, aproximativ 2 ore.Când fasolea este aproape fragedă, adăugați pătlaginele, sarea și piperul. Acoperiți și gătiți încă o oră sau până când fasolea este complet gătită. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată