Tocană de fasole și carne de vită (Estofado de Frijoles y Carne)

Fasole și tocană de vită (Estofado de Frijoles y Carne) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 403 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 49 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, pătlagină, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Linte și tocană de vită (Estofado de Lentejas con carne), Tocană de vită în sos de roșii (Estofado de Res), și Carne con Papas (tocană de carne de vită și cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați fasolea și înmuiați peste noapte în apă rece.
Scurgeți fasolea și aruncați-o în aragaz lent.
Așezați ceapa, usturoiul, scallionul și ardeiul gras roșu în robotul de bucătărie.
Adăugați carnea de vită la aragazul lent cu fasole și turnați în apă.
Adăugați legumele tocate, morcovul ras și chimenul măcinat. Se amestecă bine.Acoperiți oala și gătiți la foc mare timp de 5 ore sau până când fasolea este fragedă.
Adăugați pătlagina, condimentați cu sare și piper și gătiți încă 30 de minute.
Adăugați coriandru tocat și serviți cu orez alb și hogao.Dacă folosiți o oală normală: spălați fasolea și înmuiați-o peste noapte în apă rece.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare și adăugați apa, carnea de vită, legumele tocate, morcovii și chimenul. La foc mediu-mare, aduceți fasolea la fierbere, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic. Lăsați fasolea să gătească până aproape fragedă, aproximativ 2 ore.Când fasolea este aproape fragedă, adăugați pătlaginele, sarea și piperul. Acoperiți și gătiți încă o oră sau până când fasolea este complet gătită. (
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar).
Adăugați coriandru tocat și serviți.