Tocană De Fasole Marină

Tocană De Fasole Marină
Tocană de fasole marină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 290 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă $1.52 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați condimente, bulion de pui, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tocană Rapidă De Fasole Bleumarin, Tocană De Roșii Elvețiene Și Fasole Navy, și Șuncă afumată cu aragaz lent și tocană de fasole Bleumarin.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
În aceeași tigaie, aduceți apa și fasolea înmuiată la fierbere; se fierbe timp de 2 minute. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 60-70 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scurgere.
6
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați bulionul, ceapa, morcovii, porumbul, pătrunjelul, condimentul Italian și fasolea. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți cu 30 de minute mai mult sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Revista