Tocană de fasole Escarole și Cannellini
Tocană de fasole Escarole și Cannellini este o fără gluten felul principal. O porție conține 659 calorii, 41G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană De Fasole Cannellini, Tocană de fasole de orz și Cannellini, și Fasole Cannellini și tocană de curcan afumată.
Instrucțiuni
Se încălzește 2 linguri. ulei de măsline într - un 4-la 5-qt. tigaie la foc mediu.
Adăugați pancetta și gătiți 2 minute. Apoi adăugați usturoi și fulgi de chile; gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul devine auriu pal.
Adăugați roșiile, bulionul, fasolea și piperul. Gatiti, neacoperit, 5 minute.
Adăugați escarole și gătiți, acoperit, 10 minute, amestecând ocazional.
Condimentează după gust cu sare. Împărțiți în 4 boluri de servire, presărați brânză și stropiți cu mai mult ulei de măsline.