Carne de vită și Butternut Squash tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 723 calorii, 67g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,01 USD pe porție. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați vinul marsala, făina, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Butternut Squash Carne De Vită Tocană, Carne de vită și Butternut Squash tocană în aragaz lent-hrănitoare familia mea, și Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare de supă încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul și cimbrul și sotati până când ceapa este fragedă, aproximativ 2 minute. Aruncați cuburile de vită în sare, piper și făină. Întoarceți focul la med-high și adăugați carnea de vită în oală. Gatiti pana cand carnea de vita este rumenita si aurie in jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați vinul Marsala. Folosind o lingură de lemn, amestecați ușor toate bucățile maronii de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați dovlecelul de butternut și roșiile uscate la soare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
6
Adăugați suficient bulion de vită pentru a acoperi doar carnea de vită și dovlecelul. Aduceți tocană la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 1 oră. Condimentați tocanul cu sare și piper suplimentar după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cuțit De Toaletă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă