Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tocanul de curcan marocan cu aragaz lent ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 9,89 USD pe porție. O porție conține 3173 calorii, 199g de proteine, și 109G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, năut, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine și unt budinca ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 97%. Rețete similare includ Aragaz Lent Tocană Vegetariană Marocană, Aragaz Lent Tocană De Năut Marocan, și Aragaz Lent Tocană De Vită Marocană.
Instrucțiuni
1
Combinați ienibaharul și 3 lingurițe de sare într-un bol mic. Condimentează coapsele de curcan cu jumătate din amestecul de sare într-un aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Aruncați dovleceii, năutul, roșiile, caisele, stafidele, morcovii, ceapa și ardeii iute cu sarea condimentată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Tallegio, Tocată
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Turnați legumele peste curcan (aragazul va fi plin; aranjați amestecul astfel încât capacul să se potrivească). Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 6 ore sau la scăzut timp de 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Puneți legumele și bulionul în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Scoateți și aruncați oasele de curcan și așezați carnea deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Suc de lămâie; puls cu cilantro, pătrunjel, usturoi, chimen și 1 linguriță de sare într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați uleiul și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Serviți tocană în boluri; stropiți cu sosul de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă