Tocană de crustacee cu Chorizo și Rouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 984 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,14 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, chorizo vindecat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană de năut-anghinare cu Rouille, Tocană de pește de vară cu rouille, și Tocană De Crustacee De Primăvară.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3
Eliminați.
4
Se toarnă toate, cu excepția 1 lingură de grăsime.
5
Reduceți căldura la moderat scăzută.
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați vinul și usturoiul tocat, aduceți la foc mic și gătiți până se reduce la aproximativ 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați chorizo-ul gătit, sucul de scoici, roșiile, cimbrul și 1 linguriță de sare. Acoperiți, aduceți la foc mic și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Între timp, tăiați o bucată de 3 inci din baghetă și îndepărtați crusta. Țineți această pâine sub apă curentă pentru a se înmuia; strângeți pentru a îndepărta apa. Puneți această pâine într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Adăugați maioneza, ardeii roșii, cayenne și usturoiul rămas și 1/2 linguriță de sare și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Aprinde puiul de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Tăiați bagueta rămasă în felii de 1/4 inci și fierbeți pâinea pe ambele părți până la auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
13
Adăugați crustaceele în tocană; aduceți la foc mic, moment în care ar trebui să fie gata. Se amestecă 1/2 cană de rouille și ardeiul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Crustacee
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Serviți cu rouille rămase și crotes.
15
Recomandare de vin: ross-ul bogat și pământesc din Provence merge deosebit de bine cu tocanele de crustacee. Căutați un vin din comuna Bandol, în special din Marele domaines Ott.