Tocană de creveți cu roșii și mărar

Tocană de creveți cu roșii și mărar necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 268 de calorii , 30 g de proteine și 11 g de grăsimi per porție. Pentru 4,33 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă este apreciată de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă ai la îndemână sos de roșii, muștar Dijon, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 70% , ceea ce este destul de bine. Salată învelită cu creveți și castraveți cu mărar proaspăt , tocană de lămâie, năut și roșii și Shakshouka Tala: O tocană pe bază de roșii și ardei, foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei timp de 5 minute. Adăugați roșiile, sosul de roșii, mărarul, muștarul, mierea și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 20 de minute.
Adăugați creveții, brânza și pătrunjelul; fierbeți la foc mic încă 5 minute.