Tocană De Cowboy Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați o tocană de Cowboy cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.68 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de făină și pudră de chili, tocană de vită, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma carnea de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Cowboy Cu Aragaz Lent, Tocană de Cowboy cu aragaz lent (gătit pentru 2), și Slow-Cooker Cowboy carne de vită și BBQ Bean sandwich-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea, in loturi, in tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana se rumeneste uniform, amestecand ocazional; lingură în aragaz lent.
Adăugați făină și praf de chili; se amestecă bine.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei; se amestecă. Acoperiți cu capac. Gatiti la 6 pana la 8 ore.
Se servește acoperit cu brânză.