Tocană de coadă de miel cu blat de cartof roșcat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 849 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ulei de măsline, cozi de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Încercați Tocană Aromată De Coadă De Miel, Coadă de miel și Curry de cartofi, și Plăcintă cu coadă de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Începeți prin a pregăti cozi: pe o farfurie mare, condimentați făina cu multă sare și piper, apoi dragați ușor bucățile de coadă. Puneți o oală mare, grea sau un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați un număr de 2 de ulei de măsline, apoi adăugați cu grijă gambele în oală și rumeniți peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți gambele pe o farfurie și puneți-le deoparte. Aruncați usturoiul, morcovii, ceapa, frunza de dafin, cimbru și cuișoare. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, rumenind legumele, apoi adaugati vin, ciorba de vita si in final orz. Întoarceți gambele în tigaie. Acoperiți și prăjiți la cuptor timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Legume
Frunze De Dafin
Morcov
Orz
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
În timp ce gătesc, pregătiți crusta de cartofi și untul de usturoi-pătrunjel: tocați usturoiul, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare. Apăsați și zdrobiți usturoiul cu lama plată a cuțitului pentru a forma o pastă. Îndoiți pătrunjelul tocat. Topiți untul într-o oală mică de sos și adăugați amestecul de usturoi-pătrunjel. Gatiti la foc mic timp de 5 minute si dati deoparte. Curățați cartofii și tăiați-i pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cartofi
Pătrunjel
Unt
Usturoi
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Cuțit
6
După ce tocanita a gătit timp de 2 ore, scoateți din cuptor și aranjați cartofii deasupra pentru a acoperi complet tocanita - poate fi necesar să tăiați unele dintre bucățile de cartofi mai mici pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se introduce din nou în cuptorul neacoperit și se coace timp de 30 până la 45 de minute sau până când cartofii sunt fierți, apoi se unge cu unt de usturoi-pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pătrunjel
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Serviți tocanita garnisită cu crenguțe de pătrunjel.