Tocană de coadă de miel cu blat de cartof roșcat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 849 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ulei de măsline, cozi de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Încercați Tocană Aromată De Coadă De Miel, Coadă de miel și Curry de cartofi, și Plăcintă cu coadă de miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Începeți prin a pregăti cozi: pe o farfurie mare, condimentați făina cu multă sare și piper, apoi dragați ușor bucățile de coadă. Puneți o oală mare, grea sau un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați un număr de 2 de ulei de măsline, apoi adăugați cu grijă gambele în oală și rumeniți peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți gambele pe o farfurie și puneți-le deoparte. Aruncați usturoiul, morcovii, ceapa, frunza de dafin, cimbru și cuișoare. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute, rumenind legumele, apoi adaugati vin, ciorba de vita si in final orz. Întoarceți gambele în tigaie. Acoperiți și prăjiți la cuptor timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Legume
Frunze De Dafin
Morcov
Orz
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
În timp ce gătesc, pregătiți crusta de cartofi și untul de usturoi-pătrunjel: tocați usturoiul, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare. Apăsați și zdrobiți usturoiul cu lama plată a cuțitului pentru a forma o pastă. Îndoiți pătrunjelul tocat. Topiți untul într-o oală mică de sos și adăugați amestecul de usturoi-pătrunjel. Gatiti la foc mic timp de 5 minute si dati deoparte. Curățați cartofii și tăiați-i pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Cartofi
Pătrunjel
Unt
Usturoi
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cuțit
6
După ce tocanita a gătit timp de 2 ore, scoateți din cuptor și aranjați cartofii deasupra pentru a acoperi complet tocanita - poate fi necesar să tăiați unele dintre bucățile de cartofi mai mici pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se introduce din nou în cuptorul neacoperit și se coace timp de 30 până la 45 de minute sau până când cartofii sunt fierți, apoi se unge cu unt de usturoi-pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pătrunjel
Unt
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Serviți tocanita garnisită cu crenguțe de pătrunjel.