Tocană De Coadă De Bou În Stil African

Tocană De Coadă De Bou În Stil African
Tocană de coadă de bou în stil African ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.17 pe portie. O porție conține 759 calorii, 44G de proteine, și 55g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Dacă aveți amidon de porumb dizolvat, ceapă, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți țelina, usturoiul, pasta de roșii, cuburile de bulion și apa într-un cuptor olandez mare; se amestecă până când pasta de roșii s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adaugă boabele de piper și frunzele de dafin, se pun la foc mediu și se fierbe la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați coada de bou și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
5
Scoateți coada de bou din uleiul fierbinte și puneți-o în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Se toarnă tot, cu excepția a 1 lingură de ulei din tigaie, se reduce focul la mediu și se gătește ceapa până se înmoaie și translucidă, aproximativ 5 minute; se adaugă la coada de bou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 2 1/2 ore. Condimentează cu sare și piper, recuperează-te și continuă să gătești până când coada de bou este fragedă, dar nu cade din os, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
OxtailOxtail
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
8
Scoateți bucățile de coadă de bou și puneți-le într-un vas de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
9
Adăugați fasolea la cuptorul olandez și reveniți la foc mic. Se îngroașă cu amidon de porumb dizolvat în apă, se fierbe timp de 1 minut până se îngroașă și se limpezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
10
Se toarnă sosul peste coada de bou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista