Tocană De Cinci Ore

Tocană De Cinci Ore
Tocană de cinci ore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.16 pe portie. O porție conține 475 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. Un amestec de vin de Burgundia, cartofi, tapioca și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi tapioca, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Tapioca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de trei ore cu cartof dulce violet, 2 Ore Turcia, și Salată De 12 Ore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați mandrina cubată, morcovii, ceapa, zahărul brun, vinul, tapioca, roșiile, sosul de roșii într-un vas mare de copt. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
TapiocaTapioca
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Coaceți la 250 grade F (120 grade C) timp de 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și adăugați amestecați cartofii, castanele de apă și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Ridicați temperatura cuptorului la 300 de grade F (150 de grade C) timp de încă 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista