Tocană de chiftele și măsline (Albondigas Verdes)

Chiftele și tocană de măsline (Albondigas Verdes) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $1.72 pe portie. O porție conține 516 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime. Un amestec de măsline, ouă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare sunt TOCANITA DE CHIFTELE (SUDADO DE ALB, ALB, NEGRU), Alb-negru Estofadas al Tomate (tocană de chiftele și roșii), și Estofado de alb 6,ndigas (tocană de chiftele cu aragaz lent).
Instrucțiuni
Amestecați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, orezul alb, ceapa tocată și ouăle împreună într-un castron mare. Formați în chiftele de 1 inch; pus deoparte.
Așezați tomatillos și jalapenos într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și fierbeți până când tomatillos s-a înmuiat și începe să devină o culoare galbenă, aproximativ 15 minute.
Scurgeți, apoi transferați conținutul cratiței într-un blender împreună cu ceapa, usturoiul, coriandrul, măslinele verzi și 1 cană de apă. Se amestecă până aproape neted.
Încălziți uleiul în cratița folosită pentru a găti tomatillos. Când este fierbinte, se toarnă sosul tomatillo și se fierbe, amestecând.
Se toarnă 3 căni de apă și se întoarce la fierbere. Condimentează după gust cu sare.
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a acoperi complet. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când chiftelele sunt fierte și supa este groasă, aproximativ 30 de minute.