Tocană De Chiftele Italiană Ușoară Cu Aragaz Lent

Tocană De Chiftele Italiană Ușoară Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz ușor Italiană chiftele tocană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 403 calorii, 24g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras și ceapa, apa, ceapa perlată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Chiftele Cu Aragaz Lent, Tocană De Chiftele De Cartofi Cu Aragaz Lent, și Tocană De Fasole Cu Chiftele Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, combinați chiftele, ceapa, sarea și roșiile; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
TomateTomate
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
3
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, într-un castron mic, amestecați făina și apa până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în tocană. Se amestecă ardeiul gras și ceapa. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți încă 15 până la 20 de minute sau până când tocanita s-a îngroșat și ardeii grași sunt bine încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați porții individuale cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista